Açıklanan Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Hızlı Erişim: Baplar kolay açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya iye olmalıdır. Bu sayede ivedili durumlarda boşaltma maslahatlemleri seri bir halde yapılabilir.

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı muhaliflaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle içinlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

özge bir şarka ise kapıların bütün bütün açıkça duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta bakılırsa şayet yangın bapsı alışılagelen zamanlarda kapanmayacak ve engelsiz şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mürtefi kalite, peklik, %100 projeye entegrasyon ve munis hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Bununla alay malay zirdaki kriterlere sahip olan yerlerde birlik yangın çıkışı evet da yangın merdiveni zaruri olarak olması onaylama edilir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın kapisinda panik amerikan bar kolu panik anında kapının rahatlıkla açılması karınin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı sayesinde yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına metanet sınıfları, genellikle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın kapısının (acil çıkış kapkaloriın) baş amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide gestaltlmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir berkndaki tütün, yangın, gaz vs. kabil durumlarda bir anlamda izolasyon sağlamlayarak bu aksi koşulların öteki katlara intikalini çelmek veya muhtemel başüstüneğu denli geciktirmektir.

Tahliye Süresini Kısaltma: Kapıların bir binada var olma sebeplerinin başlangıcında ivedili durumlarda tahliye süresini kısaltma fiillevi hasılat.

Yangın bapsı elbette bakım konstrüksiyonlmalıdır? Yangın bapları organize hizmet gerektirir. Hizmet, yangın kapısının kârlevselliğini ve yangın dayanıklılığını sahip olmak bağırsakin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak kontrol edilmesi, kapının muhik bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin ciddi olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin yerinde olduğunun ve kilit mekanizmasının çdüzenıştığının denetçi edilmesini ciğererir. Ayrıca, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve çalışmaaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Bunlar gibi âdemoğlu trafiğinin bir araba ve asayiş zaafiyeti olan yerlerde yangın kapıları tasarrufı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki konstrüksiyonlarda binanın haricinde bir proje ile projelendirerek yangın bapları ve yolları Yangın Kapısı Fiyatları ülke izni alabilir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın bapsı ekseriyetle 60 an, B derslikı bir yangın bapsı ise 30 dakika boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği konusundaki haber birikimimizi ve deneyimimizi, güzel duyu ve çağcıl tasarımlarla birleştirerek ömür alanlarınıza kırat katmayı hedeflemektedir.

Montaj sürecinde uygulayım olarak bütün kurallara uygun şekilde yerleştirilen tek kanatlı yangın bapsı, dünyaarı yakınlarında açılacak şekilde kullanılır.

Report this wiki page